HCL.HR

Pratite finale WoT Adria Opena u petak i prijavite se na novi Big Guns kup!

Igor Belan 04.11.2015.   •   0 komentara


Pokažite što znate s tenkovima World of Tanksa u novoj rundi naših ESL kupova za sve timove iz regije. Opet imamo osiguran live stream i brdo golda za najboljih 16 ekipa.

I ovaj tjedan naša esports ekipa nastavlja redati kup za kupom na ESL-u. Prvi na redu su tradicionalni World of Tanks kupovi za sve timove iz regije. Prvi je onaj nešto manji WoT Adria Open kup gdje se igra 3 na 3, a održat će se ovog petka u 19 sati. No bit će to poseban finalni kup u kojem će se sukobiti najbolji timovi iz svih kupova prošlog mjeseca. Bit će to prilika da najbolji timovi prošlog mjeseca još jednom ugrabe lijepu količinu golda iz nagradnog fonda i pokažu tko je najbolji od najboljih. Informacije o tom kupu naći ćete na službenoj stranici koju pripremismo na ESL-u.

INFO: WoT Adria Open 3 na 3 – finale 10. mjeseca

Dan nakon toga, u subotu od 17 sati, kreće 17. po redu WoT Big Guns kup namijenjen sedmeročlanim timovima. Bit će to zadnji 7 na 7 kup koji će se igrati u formatu 7/54, što je značilo da je suma tierova morala biti 54. Od idućega tjedna suma tierova bit će maksimalno 68, što znači da neće biti ograničenja na tenkove te da će se koristiti tier X tenkovi. Više detalja ćemo priložit u vijesti za kup idućega tjedna.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na taj kup od sada pa sve do pola sata prije početka kupa u subotu, a prijavu možete obaviti putem sljedećeg linka.

PRIJAVE I INFO: WoT 7 na 7 Big Guns kup #17

Nagrade su blago srezane jer je za blagdan bilo manje timova nego inače, ali sigurni smo da ćete se složiti kako je i 64 750 golda itekako vrijedan iznos za malo prijateljskog natjecanja s timovima iz regije na ESL-u. Za prijenos uživo ovih kupova pratite naš Twitch kanal, a ako vam nedostaje igrač za tim ili jednostavno želite malo diskutirati o WoT-u, pridružite se našem World of Tanks podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?