HCL.HR

Pratite s nama prvi Google Stadia Connect i otkrivanje ključnih informacija za novu gaming platformu

Zoran Žalac 06.06.2019.   •   0 komentara


Google će večeras u šest sati otkriti poslovni model i cijenu za korištenje streaming platforme Stadia.

Što kažete na malo zagrijavanje prije E3 sajma? Google će danas u 18 sati emitirati svoj prvi Stadia Connect – program na kojemu će otkriti nove igre za Stadia platformu, ali i trenutno najveću nepoznanicu – cijenu korištenja te usluge, odnosno poslovni model koji će Stadia koristiti.

U ovom trenutku još uvijek ne znamo hoćemo li igre na Stadiji kupovati ili će nam one biti dostupne u sklopu mjesečne pretplate. Ili možda oboje, tko zna? Znat ćemo, nadamo se, nakon večerašnje prezentacije. I vjerojatno nam neće mnogo koristiti jer Stadia po lansiranju neće biti dostupna u Hrvatskoj, tako nam je rečeno. Ipak – jednoga dana, možda…

Imajte na umu da je Stadia Connect program unaprijed snimljen, tj. neće se emitirati uživo. Ako ništa, to znači da neće biti kašnjenja pa budite za svojim računalima, mobitelima ili pametnim tosterima večeras oko šest.

Kako nam je to i običaj za malo “svečanije” prigode, program ćemo gledati zajedno s vama te kritički diskutirati o njemu kroz prozor za čavrljanje ilitiga chatbox. Njega ćete pronaći ispod sljedeće poveznice za gledanje Stadia Connecta.

[wise-chat channel=”Stadia Connect #01″ theme=”lightgray” read_only_for_anonymous=”1″ show_user_name=”1″ allow_post_links=”1″ allow_post_images=”1″ show_message_submit_button=”1″]

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?