HCL.HR

Predstavljamo vam HCL-ovu najavu igara u 2014. godini

Patrik1717 09.01.2014.   •   HCL


Po ustaljenom običaju HCL vam donosi najavu s popisom nadolazećih igara u aktualnoj 2014. godini. Provjerite koji to naslovi najavljuju nove horizonte i novu razinu interaktivne zabave!

Zagazili smo već u drugi tjedan nove 2014. godine, a industrija videoigara već nam je donijela nove najave i iznenađenja zbog kojih smo u manje od deset dana imali više od pedesetak vijesti. Dokaz je to da nas čeka uzbudljiva godina, prvenstveno zbog svježine koju su donijele nove platforme – Xbox One i PlayStation 4. No za pravu potvrdu treba pogledati listu igara koje nam tijekom 2014. stižu na raznorazne konzole i računala.

Upravo takav popis priredili smo vam u našoj velikoj najavi igara u 2014. godini. Kao i prijašnjih godina, igre smo razvrstali po žanrovima i subjektivno kroz nekoliko rangova. Izdvojili smo, naravno, tek igre koje su najavljene, imaju naznaku da će izaći ove godine i poznatije su većem dijelu gamerske publike. Dakle – od igara spomenutih u ovoj najavi polazimo, a tko zna s čime ćemo sve završiti godinu. Tim se pitanjem nećemo sada zamarati nego ćemo s optimizmom krenuti prema novim dozama interaktivne zabave.

Uz ovu najavu uskoro ćemo priložiti i tradicionalni video s našim izborom potencijalno najvažnijih naslova ove godine. Video ćemo, dakle, dodati naknadno te vas o tome pravovremeno obavijestiti. Za sada, tekstualni dio najave možete pronaći na sljedećoj poveznici.

NAJAVA: Igre u 2014. Komentari na ovu vijest su onemogućeni. Sve što želite reći o igrama u 2014. godini ili pak o našoj najavi, možete to učiniti putem komentara ispod samog teksta najave.