HCL.HR

Predstavljen Grip, spiritualni nasljednik Rollcagea

Stjepan Fikter 09.07.2015.   •   2 komentara


Prošlo je 15 godina od izlaska igre Rollcage Stage 2, a sada nam ususret juri Grip, spiritualni nasljednik utrkivanja s dvostranim jurilicama.

Malo stariji ljubitelji arkadnog utrkivanja zasigurno se sjećaju Rollcagea iz 1999. i njegovog nastavka koji je ugledao svjetlo dana iduće godine. Za one koji nisu imali prilike zaigrati ova dva naslova, riječ je o futurističkom utrkivanju i napucavanju s vozilima koja mogu ići po zidovima i plafonima tunela zahvaljujući visokim brzinama i jedinstvenom dizajnu.

Osim toga, uz pomoć povećih kotača, jurilice se ne mogu prevrnuti pa kada nestane podloge na plafonu tunela, samo padnu na drugu stranu i nastave voziti. Uz to, tu su još bila i različita oružja te power-upovi koji su dodatno obogaćivali gameplay.

Budući da smo morali podugo čekati na nekakvu vrstu nastavka, dva momka, odnosno Chris Mallinson i Robert Baker koji je radio na originalnim naslovima, odlučila su vratiti ovaj stil utrkivanja nazad na tržište. Momci su tijekom ove godine radili na naslovu zvanom Grip, a sada su spremni pokazati nam kako izgleda kroz prvi trailer.

Ako vam je nedostajao ovaj koncept, možete im pomoći podrškom na Steam Greenlightu, a ovog ljeta planira se pokrenuti i Kickstarter kampanja.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?