HCL.HR

Predstavljen pomorski Warhammer – Man O’ War: Corsair

Stjepan Fikter 03.09.2015.   •   0 komentara


Još jedna Games Workshopova igra s ploče prelazi u virtualni svijet. Man O’ War odvodi nas u pomorsku avanturu gdje su borba i istraživanje sastavni dio života.

Fanovi Warhammer univerzuma mogu se veseliti još jednom naslovu koji spada u možda malo manje poznatije vode. Naime, Games Workshop u suradnji s Evil Twin Artworksom najavio je Man O’ War: Corsair, naslov baziran prema Man O’ War igri na ploči gdje je fokus stavljen na pomorske bitke unutar Warhammer svijeta.

Više nismo sigurni koja je ovo po redu igra smješta u taj poveći univerzum, no barem znamo da ćemo ući u kapetanske čizme i iz trećeg lica kontrolirati brod. Avantura, istraživanje i borba se naravno podrazumijevaju kao jezgra gameplaya uz mogućnost ukrcaja na protivničke brodove.

Da nam kapetanski posao ne završi prije nego što počne, dočekat će nas više od 50 luka, šaroliki tipovi brodova, a u naše redove moći ćemo regrutirati čarobnjake i ostala magična čudovišta. S protivničke strane, dočekat će nas standardna Warhammer postava poput: Orkova, High Elfova, Skavena, Chasoa i drugih.

Man O’ War: Corsair igramo od iduće godine i to prvo u Early Access verziji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?