HCL.HR

Predstavljen je Project S, puzzle avantura koja se može igrati i kooperativno

Stjepan Fikter 04.08.2022.   •   0 komentara


Uz otvoreni svijet koji usput sadrži i misterij za otkriti, Project S odvest će nas u avanturu rješavanja različitih zagonetki bilo to samostalno ili kooperativno.

Iduće godine trebali bi zaigrati Project S, puzzle avanturu otvorenog svijeta u kojoj ćemo rješavati zagonetke samostalno ili u društvu. Može se reći da je Project S konceptualno sličan The Witnessu, budući da se uspješnim rješavanje zagonetki otvaraju novi otoci na nebu.

Project S isto tako ima misterij koji trebamo otkriti, a na tom putu dočekat će nas različiti ekosustavi i prastare građevine te drugi elementi koji će dodatno oživjeti svijet u kojemu se nalazimo. Bit će tu različitih tajni za otkriti kao i različitih zadataka za završiti.

Okosnica igre ipak su različite zagonetke koje će biti organski postavljene unutar svijeta. To uključuje mozgalice koje koriste perspektivu, 3D labirinte, izazove unutar okruženja u kojemu se nalazimo i slično. Štoviše, službeni opis kaže kako je riječ o ručnim kreacijama nekih od najinovativnijih umova u dizajnu slagalica. Koliko istine ima u tome, Project S otkrit će nam 2023., kad igra stiže na PC.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?