HCL.HR

Predstavljena tri nova velika prvenstva za Dotu 2

Stjepan Fikter 27.04.2015.   •   4 komentara


Profesionalni svijet Dote 2 od ove jeseni bit će bogatiji za tri velika natjecanja koja će se igrati sezonski te prethoditi kruni sezone – The Internationalu.

Nakon ovogodišnjeg Dota 2 The Internationala koji započinje trećeg kolovoza, stižu tri nova velika natjecanja koja će prethoditi sljedećem svjetskom prvenstvu iduće godine.

Naime, Valve je predstavio nove velike turnire koji će ugostiti najbolje timove te će se održavati sezonski s time da je prvo natjecanje rezervirano za ovu jesen. Doduše o datumu početka još nema riječi, no detalji će biti otkriveni kako se natjecanja budu bližila.

Nakon jesenskog dijela, slijedi zimsko natjecanje pa još jedan turnir u proljeće i zatim je vrijeme za ljeto kada se po običaju održava The International. Treba i napomenuti da će natjecanja prije svjetskog prvenstva biti sponzorirana od strane Valvea koji će organizaciju prepustiti trećoj strani što znaći da će se održavati diljem svijeta.

Za kraj vrijedi i napomenuti kako ovaj tjedan stiže nova nadogradnja za Dotu 2 koja će uključivati The International Compendium i balansiranja heroja. Sada jedino ostaje za vidjeti hoće li igrači kupovinom Compendiuma uspjeti nadmašiti prošlogodišnji nagradni fond koji je na kraju iznosio preko 10 milijuna dolara.

Komentari (4)

  • OoReadMyMindoO

    27.04.2015 - 22:28

    imam preko 2200 sati igranja dote 2,a sada je ne mogu organski.Najlosiji community od svih igara ikad!Glupi Rusi cyka bylat

    • yankees

      @OoReadMyMindoO, 28.04.2015 - 11:43

      Ti si to shvatio kad si odigrao 2200h 😀

    • oetam

      @OoReadMyMindoO, 28.04.2015 - 14:29

      Nije baš najlošiji, ali dakako je loš.
      Samo da ruse strpaju u jednu košaru i bok.
      Igram na US serverima, ijako mi je ping oko 120-200ms, ali tamo barem ljudi komuniciraju i znaju engleski. Dok kod nas u europi, gdje god uđeš uvijek češ dobit jednog reterdiranog rusa radi kojeg naravno izgubim game xD tako da igram samo party mmr i bok.

  • madkikot

    28.04.2015 - 11:58

    Da ruse orgranice na rusiu i east europe bilo bi olje kao i da im se zabrani prodaja itema na market jer vise nemoze niko da zarafi itemi koji su kostali po 4-5 eura sad vrijede po 0.10 centi bzv sve zato sto su pohlepni da sto prije iteme prodaju svi moji imortal itemi sad nevrijede 5 eura.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?