HCL.HR

Predstavljeno Eternal Conflict proširenje za Heroes of the Storm

Stjepan Fikter 07.06.2015.   •   0 komentara


Zadnjeg dana lipnja Blizzard će obogatiti Heroes of the Storm s Eternal Conflict proširenjem koje će biti okrenuto prema Diablo tematici.

Početkom mjeseca, Heroes of the Storm službeno je izašao iz beta testiranja i predstavio novog heroja Johannu koja spada u Diablov univerzum, a sada su developeri predstavili i Eternal Conflict proširenje s kojim stiže još Diablo sadržaja u igru.

Eternal Conflict bit će dostupan od 30. lipnja te će predstaviti novu mapu nazvanu Battlefield of Eternity koju krasi atmosfera Sanctuarya. Ovo bojište bit će podijeljeno u dva lanea sa središtem u kojemu se nalaze Immortal likovi. Po običaju, timovi će morati braniti svog Immortala uz zadatak uništenja protivničkog, nakon čega će pobjednički lik marširati prema protivničkim strukturama i uništavati ih.

Osim mape, u Nexus stiže i Butcher koji će biti poznat svim fanovima Diablo serijala. Uz njegove prepoznatljive vještine i mogućnosti, Butcher spada u Melee Assassin klasu, a u slučaju da vam ovaj momak nije poznat lik, developeri su također pripremili video s njegovim arsenalom kojeg će koristiti na bojištu.

Također, podsjećamo vas da smo otvorili poseban podforum za Heroes of the Storm na našem forumu pa nam se slobodno pridružite u raspravama i svemu ostalome vezano u igru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?