HCL.HR

Prekrasne vizuale Guilty Gear Strivea nadmašuje jedino bizarnost njegovih likova

Hrvoje Smoljić 20.01.2020.   •   2 komentara


Guilty Gear – Strive bit će prava poslastica za ljubitelje tučnjava s jedinstvenim, ali prekrasnim vizualnim stilom i uvrnutim likovima.

Guilty Gear serijal je tabačina s visoko stiliziranom, cell-shaded grafikom i nekim vrlo bizarnim likovima. Studio zaslužan za te igre – Arc System Works, trenutno radi na nastavku imena Guilty Gear – Strive i čini se kako će igra uvelike ostati vjerna prethodnicima.

No, naravno, ne bez poboljšanja. Posljednji trailer za igru pokazuje svu raskoš igrinih vizuala i animacija koje su na razini ponajboljih animea. Osim toga, fokus trailera je na liku imena Faust, koji u svojoj najnovijoj iteraciji izgleda jezivije nego ikad. Radi se o poludjelom doktoru s papirnatom vrećicom preko glave koji koristi divovski skalpel kao glavno oružje. Ako to nije bilo dovoljno bizarno, isti se u borbi pretvara u pravo strašilo, priziva pomoćnike, ali i jede protivnike.

Posjetitelji EVO Japan prvenstva moći će zaigrati demo već idućeg tjedna, a uskoro nas očekuje i otkrivanje novih likova. Iako izgleda odlično, bojimo se kako će mnogima proći ispod radara budući da stiže tek krajem 2020. godine ekskluzivno za PlayStation 4.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • l)oolvl

    21.01.2020 - 00:36

    šteta što nisu promijenili stil soundtracka 🙁

  • kebbab

    21.01.2020 - 18:33

    Meni neče ispod radara ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?