HCL.HR

Presudili smo Call of Duty Black Opsu 2 u video obliku

Igor Belan 08.12.2012.   •   HCL


Nova video recenzija HCL-a pita se jesu li rutina i navika uništile deveti Call of Duty po redu ili se Black Ops 2 uspio prometnuti u iznenađujuće svježu i originalnu pucačinu. Samo je jedan način da saznate.

Interesantno je kako svake godine naivno krenemo igrati i recenzirati novi Call of Duty naslov misleći da nas ne očekuje mnogo posla. Ipak je to CoD koji svake godine izbaci novi nastavak – nema se tu što puno za reći, zar ne? No interesantno u svemu tome je to što se svake godine uredno prevarimo. Doduše, kašnjenje s ovom recenzijom nije toliko do toga što je Black Ops 2 sadržajno bogat i dosta dugotrajan za kvalitetno istražiti – kriva je djelomice i Wii U konzola koja nam je oduzela mnogo vremena ovih dana. A da ne pričamo o organizaciji Zlatnog Dabra na kojoj radimo već zasigurno mjesec dana.

Dakle puni smo posla i ova recenzija zbog toga malo kasni, ali u znak iskupljenja zbog toga učinili smo ju dužom i detaljnijom od većine drugih. Voljeli vi Call of Duty ili ne – pratite link dolje, pogledajte i pročitajte što smo pripremili i onda se obavezno dobro posvađajte u komentarima. Takav je običaj, a običaje treba poštivati.

VIDEO RECENZIJA: Call of Duty: Black Ops 2 Ovo je samo vijest o novoj recenziji, komentari su stoga zaključani, a vaše komentare želimo vidjeti ispod same recenzije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?