HCL.HR

Pričali smo s voditeljem razvojnog tima horor avanture Amnesia: A Machine for Pigs

Igor Belan 20.03.2013.   •   HCL


Suradnjom Frictional Gamesa i studija thechineseroom koji nam je prošle godine donio Dear Esther, nastati će horor avantura Amnesia: A Machine for Pigs. Evo što nam je sam developer otkrio o igri.

Nakon godinu dana pauze, naša sekcija intervjua s game developerima diljem svijeta vraća se u pogon. Ovaj put popričali smo s Danom Pinchbeckom iz thechineserooma, razvojnog tima koji nam je prošle godine donio Dear Esther te koji trenutno radi na razvoju nove horor igre u Amnesia serijalu.

Osim o toj željno iščekivanjoj igri pokušali smo iz Dana izvući pokoju informaciju i o drugom naslovu koji njegov studio također razvija, CryEngineom 3 pokretani Everybody’s Gone To The Rapture, a popričali smo i o njegovim pogledima na trenutno situaciju s horor žanrom općenito. Za sve to, kao i uvijek, pratite link ispod.

INTERVJU: Amnesia: A Machine for Pigs – thechineseroom Ovo je samo vijest o novom intervjuu stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o našem razgovoru s developerom nove Amnesia igre očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).