HCL.HR

Pričali smo s voditeljem razvojnog tima horor avanture Amnesia: A Machine for Pigs

Igor Belan 20.03.2013.   •   HCL objave


Suradnjom Frictional Gamesa i studija thechineseroom koji nam je prošle godine donio Dear Esther, nastati će horor avantura Amnesia: A Machine for Pigs. Evo što nam je sam developer otkrio o igri.

Nakon godinu dana pauze, naša sekcija intervjua s game developerima diljem svijeta vraća se u pogon. Ovaj put popričali smo s Danom Pinchbeckom iz thechineserooma, razvojnog tima koji nam je prošle godine donio Dear Esther te koji trenutno radi na razvoju nove horor igre u Amnesia serijalu.

Osim o toj željno iščekivanjoj igri pokušali smo iz Dana izvući pokoju informaciju i o drugom naslovu koji njegov studio također razvija, CryEngineom 3 pokretani Everybody’s Gone To The Rapture, a popričali smo i o njegovim pogledima na trenutno situaciju s horor žanrom općenito. Za sve to, kao i uvijek, pratite link ispod.

INTERVJU: Amnesia: A Machine for Pigs – thechineseroom Ovo je samo vijest o novom intervjuu stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o našem razgovoru s developerom nove Amnesia igre očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?