HCL.HR

Prijave na novi ESL Hearthstone Adria Open kup su otvorene

Nika Bender 04.11.2015.   •   0 komentara


Pripremi tri decka i odmjeri svoje kartaške sposobnosti s igračima iz cijele regije. Ovu subotu u 13 sati se održava prvi ESL Hearthstone Adria Open kup za 11. mjesec.

Pripremi tri decka i odmjeri svoje kartaške sposobnosti s igračima iz cijele regije. Ovu subotu u 13 sati se održava prvi ESL Hearthstone Adria Open kup za studeni. Prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira i to na sljedećem linku.

Na turniru mogu prisustvovati igrači iz Adria regije ESL-a (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija), a nakon prijave je potrebno da igrač odradi “check-in” tj. da se javi da je prisutan za kup. Check-in dugme postat će vidljivo pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili. Mjesečna rang lista također kreće iz nule te igračima koji dovoljno rano počnu skupljati Go4 bodove daje solidnu šansu da izbore i mjesto u mjesečnom finalu na kraju mjeseca.

U prošlotjednom kupu prvo mjesto je osvojio Lavvek , drugo mjesto je pripalo Djuka93, a na trećem mjestu je završio Selemoth.

Sva tehnička pitanja možete postaviti na ESL Adria IRC kanalu prije početka kupa ili u našem Hearthstone podforumu. GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!