HCL.HR

Prijave za turnir ESL Hearthstone Adria Open #14 su krenule

Nika Bender 09.09.2015.   •   0 komentara


Pripremite deckove i prijavite se za Hearthstone Adria Open #14 turnir koji se održava ove subote u 13 sati i poziva sve zainteresirane igrače HS-a iz cijele regije.

Nakon ljetne pauze u 8. mjesecu, vrijeme je za nastavak Adria Open Kupova. Tjedna natjecanja nastavljaju u standardnom formatu kao i ranije. Sljedeći kup, drugi u ovom mjesecu održava se već sada u subotu 13.09.

Prijave su sada otvorene za sve zainteresirane igrače iz regije, a prijaviti se možete sve do samog početka natjecanja u 13 sati i to na ovoj stranici.

Mjesečna rang lista je krenula ispočetka prošlim kupom (prvim ovog mjeseca) te je dovoljno rano da i dalje svi imaju šansu osigurati mjesto u mjesečnom finalu na kraju mjeseca.

Kao i uvijek, sva pitanje oko eventova možete postaviti u našem HS kutku na forumu ili direktno pitati nekog od admina na IRC kanalu #esl.adria @ quakenet ).

Kao i u ostalim našim tjednim kupovima, pravo na sudjelovanje imaju igrači iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije, odnosno iz zemalja koje spadaju u Adria regiju ESL-a. Također je dobro znati kako igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici sakupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u već spomenuto mjesečno finale. Trenutni mjesečni poredak možete vidjeti na ovoj stranici.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!