HCL.HR

Prijavi se na novi Hearthstone Adria Open turnir

Nika Bender 19.11.2015.   •   0 komentara


Hearthstone ekipa, složite tri decka, ugrabite stolicu i zauzmite mjesto kod ognjišta. Vrijeme je da se prijavite na naš novi Hearthstone Adria Open online turnir otvoren za igrače iz cijele regije.

Po već dobro uhodanom rasporedu, ove subote se održava ESL Hearthstone Adria Open #24. Prijaviti se možete sve do pola sata prije početka natjecanja u 13 sati i to ovdje.

Uvjet za prijavu je da dolazite iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije ili Slovenije (ESL Adria regija). I to je to – ako ste iz jedne od tih zemalja i želite igrati Hearthstone s nama, prijavite se i pokažite što znate. Igrači koji osvoje prva tri mjesta u ovim našim tjednim kupovima osvajaju vrijedne ESL Premium račune, a svi natjecatelji sakupljaju bodove za odlazak u mjesečno finale.

U mjesečnom finalu nastupa osam natjecatelja koji su skupili najviše bodova iz tjednih kupova, a trenutni mjesečni poredak možete vidjeti na ovoj stranici.

U prošlotjednom kupu prvo mjesto je osvojio Shala iz Hrvatske, a na dugom i trećem mjestu su igrači iz Srbije, DadeBaldie i ficamonster.

Sva tehnička pitanja možete postaviti na ESL Adria IRC kanalu prije početka kupa ili u našem Hearthstone podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?