HCL.HR

Prijavite se na naše nove WoT kupove i osvojite brdo golda!

Igor Belan 02.09.2015.   •   0 komentara


Ovog petka igra se novi Adria Open 3 na 3 kup u World of Tanksu, a u subotu održat ćemo novi Big Guns kup za sedmeročlane ekipe. Dijeli se 97 000 golda i sve ste pozvani!

Nastavljamo s organizacijom World of Tanks kupova na ESL Adria. Ovaj put nagradni fond je još bogatiji jer na 7 na 7 kupovima brojimo sve veću aktivnost, za što se nadamo da će se i održati.

Za neupoznate, riječ je o online natjecanjima koja se odvijaju kroz ESL platformu i na koja ste svi pozvani. Sve što vam treba je tim i nešto slobodnog vremena u vrijeme održavanja kupa, a nagrade su poprilično bogate. Ovaj tjedan imamo nagradni fond od okupno 97 000 golda za oba kupa! Dio tog zlatnog kolača može biti vaš – samo se prijavite.

U petak će se održati standardni WoT Adria Open 3on3 kup namijenjen, očito, za tročlane timove. Detalje o pravilima i prijavama na taj kup provjerite klikom ovdje.

Zatim će se u subotu održati novi kup iz nešto novije Big Guns serije koji je namijenjen za velike sedmeročlane timove. Više informacija o tom kupu saznat ćete klikom ovdje – iza istog linka imate i jednostavne upute za prijavu.

Ako vam je ovo prvi put da biste se natjecali na ESL-u, pitajte što god vas zanima ispod u komentarima ili u našem World of Tanks podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!