HCL.HR

Prijavite se na naše nove WoT turnire, stigla i nova pravila

Igor Belan 18.11.2015.   •   0 komentara


Vrijeme je za novu rundu naših World of Tanks natjecanja na ESL-u, ovaj put s malo izmijenjenim setom pravila, ali i dalje s mnogo golda za sve zainteresirane timove u regiji.

Nakon što je srpska ekipa Digimoni pokazala kako se to radi osvojivši oba prošlotjedna kupa, WoT Adria Open #21 i WoT Big Guns #18, vrijeme je da i vi pokažete što znate s virtualnim tenkovima u novoj seriji istih kupova.

U petak ćemo standardno održati novi WoT Adria Open na ESL-u, ovaj put rednog broja 22. Pravila tog 3 na 3 natjecanja ostaju ista kao i do sada, uz nagradni fond od 32 100 golda za prvih 16 najboljih timova. Svi ste pozvani prijaviti svoj tim za natjecanje – samo pratite sljedeći link.

PRIJAVE I INFO: WoT 3 na 3 Adria Open #22

U subotu se održava novi WoT Big Guns kup, devetnaesti po redu, a obilježit će ga debitantski nastup novih pravila, koja glase:

1.) Limit Tiera tenkova povećava se s 8 na 10, što znači da limita ustvari više nema.
2.) Limit sume tierova mijenja se 54 na 68 (7/68).
3.) Vrijeme jedne bitke ide sa dosadašnjih 7 na 10 minuta.
4.) Mijenjaju se mape. Iz liste je izbačen Lakeville, a dodane su mape Cliff, Prokhorovka i Murovanka.

Mappool je sada: Mines, Cliff, Prokhorovka, Himmelsdorf, Ghost Town, Murovanka, Ruinberg, Steppes (sve Attack/Defense).

Nagradni fond za ovaj kup iznosi 64 750 golda, što ćemo podijeliti na prvih 16 timova. Svi ste pozvani prijaviti svoj tim i pokušati uzeti svoj dio tog nagradnog fonda. Samo pratite link ispod i prijavite se.

PRIJAVE I INFO: WoT 7 na 7 Big Guns #19

Za kraj, moramo pohvaliti sjajan plasman hrvatske ekipe I-Squad koja je na prošlotjednom europskom 5 na 5 kupu na ESL-u osvojila drugo mjesto. GG!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!