HCL.HR

Prijavite se na veliki 7 na 7 WoT kup na ESL-u

Igor Belan 26.08.2015.   •   0 komentara


Svi igrači iz regije pozvani su formirati svoje sedmeročlane timove i prijaviti se na naš novi World of Tanks kup u Big Guns seriji. Osigran livestream i nagrade u goldu!

Nakon male ljetne pauze ovog vikedna vraćamo se na bojišta World of Tanksa s novim Adria kupom u Big Guns seriji. To je naravno serija 7 na 7 kupova gdje se sedmeročlani timovi iz cijele regije bore za ponos, slavu i svoj komad bogatog nagradnog fonda koji i ovaj put iznosi ukupno 33 250 golda. Najbolje od svega, nagrade će se udvostručiti u slučaju prijave 25 ili više timova, što ne djeluje tako nemoguće budući da su se na prošlom kupu pojavila 22 tima. Livestream kupa moći ćete pratiti na ovom Twitch kanalu.

Bit će to sedmi po redu Big Guns kup koji organiziramo na ESL-u za igrače iz Adria regije, počet će u 17 sati ove subote, a prijaviti se možete klikom ovdje. Iza istog linka naći ćete više informacija o pravilima natjecanja, a ako vam je ovo prvi put da biste se natjecali na ESL-u, slobodno nas u komentarima ispod pitajte što god vam nije jasno.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?