HCL.HR

Prijavite se za treći ovomjesečni Go4LoL Balkans kup

Igor Belan 15.04.2015.   •   0 komentara


Ove subote nastavljamo s Go4LoL natjecanjima za balkanske igrače League of Legendsa. Prijavite se za šansu da osvojite svoj dio iz 250 eura vrijednog nagradnog fonda.

Naši Go4LoL kupovi u League of Legendsu nastavljaju se i ove subote kada će se u 14 sati na ESL-u održati treći ovomjesečni kvalifikacijski Go4LoL kup namijenjen igračima iz regije. Točnije, na ovim kupovima smiju sudjelovati samo igrači iz sljedećih zemalja: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Srbija i Slovenija. Podrazumijeva se, mislimo samo na igrače koji igraju na EUNE serveru.

Kao i svaki tjedan do sada, nagradni fond za koji će se prijavljeni timovi boriti je iznosi 250 eura u Riot Poinstima, a najbolji timovi iz tog trećeg kvalifikacijskog kupa pridružit će se najboljima iz ostalih kvalifikacijskih kupova na kraju mjeseca u finalnoj borbi za pobjednike mjeseca i još jednu porciju od 250 eura u RP-u.

No možda najvrjednija nagrada za pobjedu na kraju mjeseca su ponos, slava i pravo na hvaljenje da je upravo vaš tim najbolji na Balkanu. Nećete taj osjećaj ponosa nikad osjetiti ako se ne odvažite i prijavite svoj tim na ovaj treći kvalifikacijski kup – zapišite si datum, 18.04. u 14 sati kreću prvi mečevi.

Prijave zaprimamo sve do pola sata prije početka samog kupa, ali nemojte čekati zadnji čas – kliknite ovdje, proučite pravila i prijavite svoj tim. Nekima od vas ESL platforma za organizaciju turnira je nova stvar pa razumijemo ako ste zbunjeni – zato slobodno pitajte ispod u komentarima ako vas nešto muči oko prijave na turnir.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?