HCL.HR

Prijavite se za zadnji Nvidia World of Tanks kup prije velikog finala

Igor Belan 09.04.2015.   •   0 komentara


Ovo je posljednja šansa da pokažete što znate u World of Tanksu i osvojite Nvidia Geforce GTX 960 karticu. Vrijeme je za 4. kvalifikacijski kup!

I ove subote Hrvati i Srbi igrat će World of Tanks na ESL-u, a ovaj put radi se o posljednjoj šansi da pokažu što znaju i izbore se za veliko finale u kojem pobjednički tim osvaja tri Geforce GTX 960 grafičke kartice iz Nvidije.

Radi se naravno o 4. kvalifikacijskom kupu u Nvidia World of Tanks Balkans natjecanju za Srbiju i Hrvatsku, a budući da se radi o dva odvojena kupa (po jedan za svaku zemlju), Nvidia sponzorira cijelo natjecanje sa sveukupno šest vrijednih grafičkih kartica! Ne šteti podsjetiti vas i da će drugo i treće mjesto na velikom finalu dobiti prigodne nagrade iz Nvidije, pa evo još jednom slike koja ukratko prikazuje svu tu divotu.

Battlefield: Hardline

No da bi uopće dobili šansu nastupati u finalu prvo se morate prijaviti za četvrti kvalifikacijski kup koji se igra ove subote s početkom u 17 sati. U isto vrijeme kreće Hrvatski i Srpski kup, a prijavu za jedan ili drugi možete obaviti ovdje. Na tom linku ćete ujedno pronaći i popis svih timova koji su kroz prošla tri kvalifikacijska kupa za Hrvatsku i Srbiju izborila prolaz dalje u finale natjecanja.

Samo dva najbolja tima iz ovog kvalifikacijskog kupa odlaze u finale i borbu za Geforce kartice, ali svi do 16-og mjesta dobiti će lijep iznos in-game golda za svoj plasman u kvalifikacijama. Pa čak i ako mislite da je konkurencija prejaka da vaš tim zasja na vrhu (pesimisti jedni), svakako se vrijedi okušati jer su dobre šanse da ćete za plasman u prvih 16 dobiti lijep iznos golda kao nagradu.

Sve jasno? Ako nešto nije – slobodno pitajte ispod u komentarima.

GL&HF

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?