HCL.HR

Primal Carnage: Extinction stiže u studenom na PC, a iduće godine na PS4

Stjepan Fikter 28.10.2014.   •   6 komentara


Hoćete li stati na stranu dinosaura i tamaniti ljude povećim zubima ili ćete biti na strani homo sapiensa te s različitim naoružanjem eliminirati prethistorijska bića? I jedno i drugo možete u Primal Carnage: Extinction.

Circle 5 Studios otkrio je kako ćemo uskoro moći sudjelovati u bitkama između dinosaura i ljudi. Virtualno, naravno. Igra koja će to omogućiti naziva se Primal Carnage: Extinction i stiže idući mjesec na PC, dok je PS4 verzija planirana za početak iduće godine.

Extinction nas poput svog prethodnika odvodi na otok nastanjen prethistorijskim bićima i daje nam izbor hoćemo li stati na stranu ljudi ili dinosaura. Kao ljudi, na izboru ćemo imati pet klasa s različitim naoružanjem dok će na strani dinosaura biti ponuđeno devet vrsta različitih zubiju i veličina. Uz igru će stići i 12 unikatnih okruženja te dva moda za igranje – Team Deathmatch i Get to the Chopper koji se bazira na objektivima.

Inače, ranije najavljeni Primal Carnage: Genesis koji je trebao biti prednastavak Primal Carnageu, trenutačno je zamrznut, no Aaron Pollack iz Circle 5 Studiosa kaže: “Ako sve prođe dobro za nas s Primal Carnage: Extinctionom, svakako ćemo uzeti u obzir da nastavimo razvoj Genesisa, ali za sada, Genesis je i dalje na čekanju.”

Kako to izgleda kada dinosaur odluči zubima spustiti helikopter s neba, provjerite u jučer objavljenom traileru za Extinction.

Komentari (6)

 • STOICK

  28.10.2014 - 13:24

  vidim da je fizika na razini…

 • IaMarmageddoN

  28.10.2014 - 13:43

  Sve sa dinačima, ma kako loše bilo, moram igrati. Jedva čekam izlazak na PS4.

 • RedEy3

  28.10.2014 - 14:03

  Fora ideja, ali izvedba katastrofalna ( barem po ovom kratkom videu ), igra bi izgledala odlično da je izašla na PS2.

 • vojnovic4

  28.10.2014 - 14:32

  Nisan uopce zna da je genesis na cekanju. A bas san se veseli igri parila je dobra

 • goldfinger

  28.10.2014 - 15:15

  0 bodova…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!