HCL.HR

Pripremite novčanike, igre za PlayStation 4 i 5 su na velikom popustu

sponzorirani članak 11.04.2022.   •   Industrija videoigara


Spider-Man, Demon’s Souls, Ratchet & Clank, God of War i hrpa drugih hitova od danas su na finom proljetnom popustu. Samo budite brzi jer akcija ne traje zauvijek. Evo što se sve nudi…

Ovog mjeseca možda ne izlazi mnogo uzbudljivih novih igara, ali to ne znači da vaše PlayStation konzole trebate staviti u Rest mode do daljnjega. Dapače, čini se da je sad idealno vrijeme za shopping – krenuo je veliki proljetni popust, a neke PS4 i PS5 igre snižene su i do 60%.

Ekipa iz Sancta Domenice podigla je posebnu stranicu za ovaj popust gdje na jednom mjestu možete vidjeti cijelu ponudu, odnosno sve popuste za PS4 i PS5 igre.

PLAYSTATION 5 POPUSTI

Mi bismo vam naravno u prvom redu istaknuli Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls i Returnal za PlayStation 5. To su ipak neke od značajnijih PS5 igara, a popusti za te igre se kreću od 25% do 36%, što svakako nije malo. Doduše, ima tu i većih popusta – samo kliknite ovdje za sve PS5 popuste.

PLAYSTATION 4 POPUSTI

Što se PlayStation 4 igara tiče, tu je ponuda igara veća, a popusti još žešći. The Last of Us 2 je primjerice snižen za 50% pa se može ugrabiti za samo 149kn. Osim toga, jedna od najboljih igara ikada, God of War za PS4, sada je samo 79kn. Isto kao i Horizon Zero Dawn Complete Edition. Punu ponudu svih popusta za PS4 provjerite klikom ovdje.

Sve ovo su naravno fizički primjerci igara pa uz disk s igrom dobijete i lijepu kutiju za kolekciju, a za neke igre vam je i besplatna dostava. Samo imajte na umu da ovo ne traje zauvijek – igre po ovim popustima možete nabaviti u Sancta Domenici do 24.11. ili do isteka zaliha.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?