HCL.HR

Pripremite se – Range Royale je igra koja vas uči pucati u drugim battle royale igrama

Zoran Žalac 18.09.2018.   •   3 komentara


Znali smo da će se battle royale pokušati eksploatirati na sve moguće načine. No, nitko nas nije pripremio za Range Royale.

Svakakvih stvari čovjek može danas pronaći na Steamu. Još uvijek čekamo neki reperski battle royale, no izuzev toga možda mislite da ste vidjeli sve moguće eksploatacije popularnog battle royale formata. E pa – niste još, barem dok vidite upravo lansiranu igru Range Royale.

Radi se tu o igri u kojoj se stoji na mjestu – dakle, bez kretanja – i puca po metama koje ne predstavljaju drugi igrači. Pitate se čime je onda Range Royale zaslužio taj “royale” u svom nazivu? Proizvođač Gamer Sensei ima vrlo čvrstu spiku: to je igra koja vas trenira da budete bolji u drugim igrama.

Da. Single-player igra koja vas trenira da bolje ciljate u multiplayer igrama. Napustite sahranu – gotovo je!

No, dobro idemo se uozbiljiti… Range Royale navodno su dizajnirali esports profesionalci (nije rečeno koji) i igra sadrži sva standardna oružja koja ćete inače pronaći u ostalim battle royale naslovima.

Još uvijek ne vidimo kako će to pomoći u igranju igara koje nemaju pogled iz prvoga lica, no Gamer Sensei navodno je ozbiljna platforma za treniranje igrača u različitim vrstama igara, uključujući i Fortnite (pucačina iz trećeg lica), nažalost ne i PUBG (igra s opcijom pucanja iz prvog lica).

Označeno sa:

Komentari (3)

  • MoGaming

    18.09.2018 - 14:08

    Ovo baš i nema smisla jer nije isti engine u ovoj igri i svim ostalim BR igrama. A i da zanemarimo taj dio zasto jednostavno nebi igro BR koju zelim i umiro dok nebi naucio.

    • krumbar

      @MoGaming, 18.09.2018 - 14:29

      Engine nema previse veze sa samim ciljanjem, ima malo ali ne puno. Iz tog razloga ljudi koji su dobri u jednom FPSu bit ce dobri i u drugima. A sad zasto bi radio to a ne igro BR dok ne naucis: ovisi koji ti je cilj. Ako ti je cilj naucit ciljat onda ce ti ovo pomoc. Kad pogledas sto rade sportasi vidis da oni na treningu nemaju iskljucivo simulacije natjecanja nego imaju treninge koji ih poboljsavaju u odredenim djelovima. Tako ti ovdje mozes lakse i brze naucit ciljat i onda to prenijet u BR. Ako ti je cilj samo zabava i ne smeta ti to sto gubis jer lose ciljas (ne kazem da je ovo tocno tvoj slucaj ali neciji je) onda samo igraj BR i ne obaziri se na ovo

  • Maxwell19YT

    22.09.2018 - 22:51

    Ovo nije za Fortnite.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?