HCL.HR

Priznati Half-Life 2 mod Minerva stiže na Steam

Stjepan Fikter 30.04.2013.   •   3 komentara


Danas, u večernjim satima na Steam stiže Minerva, priznati Half Life 2 mod koji će nas još jednom, u svom ispoliranom izdanju provesti kroz podzemno Combineovo postrojenje.

Sada već davne, 2007. godine izašla je Minerva, mod za Half-Life 2 koji je Adamu Fosteru, kreatoru ovoga projekta osigurao posao u Valveu. Kako mod stiže na Steam, a i zbog njegove starosti, Minerva je prošla kroz svojevrsni facelifting koji uključuje otklanjanje bugova, poboljšan vizualni aspekt i unaprijeđene zagonetke, kako bi igrači imali što kvalitetnije iskustvo prilikom igranja.

Minerva je u vrijeme izlaska podigla prašinu zbog kvalitetnog singleplayer prikaza jednog dijela Half Life 2 svijeta, a samo ime moda odnosi se na misterioznog naratora koji vodi igrača dok istražuje podzemno Combineovo postrojenje. Ako ste kojim slučajem propustili Minervu, onda ćete u večernjim satima moći skinuti ovaj mod potpuno besplatno, a da biste ga zaigrali, morate imati instaliran Half-Life 2: Episode One.

Komentari (3)

  • Ementaler

    30.04.2013 - 14:31

    Obrisani neki komentari; opušteni smo community, dopuštamo malo više "slobode" pri pisanju komentara, ali davat ćemo opomene ubuduće za doslovno besmislene komentare.

  • brko1

    30.04.2013 - 18:21

    skinut cu ga….. reko me frend da je mod jako dobar

  • xPh4rIm

    30.04.2013 - 20:31

    Valve otac igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?