HCL.HR

Probably Archery je QWOP sa strijelama

Renato Pedišić 28.10.2013.   •   1 komentara


Vidjevši QWOP netko je odlučio napraviti jednako blesavu stvar, samo se ovoga puta radi o streličarstvu i upravljanju svim zglobovima obje ruke vašeg virtualnog strijelca.

William Tell i Robin Hood past će u potpuni zaborav jednog dana kad netko u potpunosti savlada Probably Archery, najdetaljniju “simulaciju” streličarstva ikad napravljenu.

U njoj ćete morati upravljati svim zglobovima i mišićima vašeg strijelca za uspješno rješavanje singleplayer misija, odnosno za pobjedu u, pretpostavljamo, vrlo atraktivnom multiplayeru igre. Da stvar bude još realnija, igra ima potpunu podršku za Oculus Rift pa s pravom zaključujemo da ovo napucavanje strijelama mora biti bolje i od pravoga života.

Igra će biti distribuirana putem Steama jednom kada ju publika odobri na Greenlightu, a igrivi demo za Windowse, Mac i Linux već je sada dostupan na službenoj stranici. Tamo možete obaviti i prednarudžbu igre, a to ujedno znači i raniji pristup svim novim demo verzijama te Steam ključ jednom kad igra službeno izađe na Valveovom servisu.

Promotivni video za Probably Archery pogledajte u nastavku.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?