HCL.HR

Procurile navodne informacije o budućim ekspanzijama za Destiny

Zoran Žalac 02.01.2015.   •   1 komentara


Prema glasini koja se temelji na informacijama koje su navodno procurile s jednog Bungiejevog sastanka, Destiny će ove godine dobiti tri manje te jednu veću ekspanziju.

Activisionov Destiny nije zamišljen kao pretplatnički MMO naslov (niti ga itko svrstava u tu kategoriju). No daleko od toga da Activision ne planira na njemu zarađivati bez štancanja nastavaka svake godine. Kako smo već prošloga mjeseca mogli osjetiti s prvim proširenjem zvanim The Dark Below, „pretplatu“ će zapravo predstavljati ekspanzije u rangu od 20 dolara, a danas doznajemo navodnu budućnost za iste.

Naime, na Internet je procurila slika sa jednog Bungiejevog sastanka gdje je prikazan plan daljnjeg proširivanja Destinyja. Po informacijama koje se mogu izvući s nje, Destiny bi u 2015. trebao dobiti četiri ekspanzije – tri manje i jednu veću.

Prva po redu navodno je House of Wolves koja bi trebala izaći 10. ožujka, a sadržavala bi tri nove story misije, po jedan Strike i Raid te četiri PvP mape. Zatim bismo u rujnu, godinu dana od izlaska originala, trebali vidjeti prvu veću ekspanziju zvanu Comet: Plague of Darkness sa 12 story misija, četiri strikea, jednim raidom, novom lokacijom i šest PvP mapa. Potom bi uslijedili Vox i Forge of Gods, zasad bez zacrtanih detalja.

Ove informacije nisu službeno potvrđene tako da ih uzmite s rezervom. Međutim, čine se izglednima i ostvarivima, tako da se ne trebate bojati – sadržaja za Destiny ove godine neće faliti.

Komentari (1)

  • Seishin

    03.01.2015 - 11:31

    Tipfeler : Potom bi uslijedil VOX i Forge of Gods, zasad bez zacrtanih detalja.

    Zovu se Vex 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?