HCL.HR

Procurili detalji o igri Sonic Unleashed

Matej Majcenović 25.03.2008.   •   0 komentara


Vjerujem da je većina vas čula za Sonic Unleashed, naslov nove igre iz Sonic serijala koji internetom kruži već dugo vremena.

Vjerujem da je većina vas čula za Sonic Unleashed, naslov nove igre iz Sonic serijala koji internetom kruži već dugo vremena. Bez obzira na to što je zadnji 3D platformer poprilično razočarao, mi ćemo se praviti da smo oduševljeni novim screenshotovima, informacijama i videom koji su danas procurili na internet. Igra će preuzeti većinu stvari iz Wii verzije njenog multiplatform prethodnika nazvanom Secret Rings. Također se šuška kako će u igri debitirati i jedan novi lik, a Sonic će dobiti mogućnost pretvaranja u vukodlaka. Igra bi trebala izići na PS3, X360 i Wii konzoli do kraja tekuće godine. Ipak, Sega još nije potvrdila niti jednu od ovih informacija. Prvi video je procurio na youtube i možete ga pogledati klikom na opširnije a screenshotove možete očekivati uskoro.

EDIT: U našu smo Screenshot sekciju upravo dodali 28 friških screenshotova iz dotične igre koje možete provjeriti klikom na sljedeći link.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?