HCL.HR

Procurili detalji o Mass Effect 3 Rebellion DLC-u

Duje Kozomara 16.05.2012.   •   4 komentara


Sony Hong Kong je na svom web siteu preuranjeno objavio detalje o Mass Effect 3 DLC-u po imenu Rebellion. Ubrzo ih je uklonio, no uspjeli smo ih se dočepati prije toga.

Sonyevom Hong Kong web siteu malo su preuranjeno na internet pobjegli podatci o novom Mass Effect 3 DLC-u, koji će se zvati Rebellion. Riječ je o drugoj ekspanziji za igrine multiplayer modove, nakon Resurgance Packa koji je izašao prošlog mjeseca. Sony je u međuvremenu uklonio podatke o DLC-u, no dovoljno dugo su bili online da doznamo sljedeće: stižu dvije nove mape, tri nova oružja te šest novih klasa.

Najzanimljivija je novost Vorcha rasa, koja će biti igriva u Soldier te Sentinel varijantama, a stižu još Phoenix Adept i Vanguard te Quarian Engineer i Infiltrator. Nova mapa Firebise Jade postavljena je u rezervatu u džungli, dok je Firebase Godess postavljena na svijetu asarija, Thessii. Procureni detalji tvrdili su da DLC u Aziji izlazi već danas, no BioWare i EA ga još uvijek nisu službeno najavili. Cijena nije spomenuta, a moguće da će biti besplatan poput Resurgance Packa.

Komentari (4)

 • picipolivadi

  16.05.2012 - 13:46

  A mogli bi oni napraviti i ono kaj su obecali za SP.

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

   @picipolivadi, 16.05.2012 - 16:36

   koje buraz?

  • Maximum

   @picipolivadi, 16.05.2012 - 17:10

   Pa dogadjaje nakon kraja igre, kao da objasne i sl.

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

   @picipolivadi, 16.05.2012 - 17:39

   Pa lijepo bi to bilo s obzirom da je kraj grozan 🙂 Pokvario mi je ME3 dozivljaj…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!