HCL.HR

Project: Knoxville iduća je Press Playova igra u razvoju

Stjepan Fikter 09.09.2015.   •   0 komentara


Koncept koji se oslanja na inspiraciju The Running Mana i The Hunger Gamesa, dobio je najviše podrške između tri naslova u otvorenom glasanju.

Prošlog mjeseca, Microsoftov studio Press Play predstavio nam je tri različita koncepta za koje su igrači mogli glasati i na kraju odlučiti o sudbini jednog od njih da zaživi kao kompletna igra za Xbox One. Sad kad je glasovanje završeno, studio je objavio rezultate.

Najviše zainteresiranosti s čak 46% glasova, igrači su pokazali za Project: Knoxville čiji je temelj TPS multiplayer preživljavanje, a inspiraciju crpi iz The Running Mana i The Hunger Gamesa. Baš kao i u popularnim Igrama gladi, sudionici će moći surađivati ili se boriti protiv ostalih ljudi.

Kao što je i bilo najavljeno prilikom perioda glasovanja, studio će za ovaj projekt imati otvoreni razvoj da svi zainteresirani mogu pratiti što se događa s projektom, a već 17.09. bit će održan prvi Twitch stream. Više detalja o projektu i njegovom razvoju može se pronaći na službenoj stranici, a tu je i pomalo razočaravajući prvi video za igru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?