HCL.HR

Proslava desetog rođendana World of Warcrafta

Mislav Brusač 22.11.2014.   •   4 komentara


World of Warcraft zaokružio je svoje godine, a kao nagradu za vjernost, Blizzard je za svoje korisnike organizirao posebne događaje s bogatim nagradama.

Naš masovni veteran WoW navršio je 10 godina života, ali se snažno suprostavlja svojoj starosti. Iako se činilo da igra polako gubi na popularnosti, nakon izlaska najnovije ekspanzije Warlords of Draenor nastala je prava euforija. Broj aktivnih pretplatnika naglo je skočio na 10 milijuna, a od 21. studenog do 6. siječnja korisnici će imati priliku proslaviti rođendan svoje najdraže masovke na poseban i memorijalan način.

Tako će svaki korisnik koji se odluči pozabaviti Warcraftom u spomenutom periodu na poklon dobiti svog vlastitog Molten Corgi ljubimca. Za nostalgičare je otvoren Molten Core za 40 igrača, vjerojatno jedan od najpoznatijih raidova koji je ujedno u doba davne 2004./2005. predstavljao jedan od najvećih izazova u igri ikada. Svaki će igrač koji uspješno završi instancu za nagradu dobiti Core Hound mounta te head gear.

Stariji igrači rado će se sjetiti Hillsbrada i beskrajne borbe između Tarren Milla i Southshorea, a sada imaju priliku ponovo se sukobiti s pripadnicima protivničkog saveza u posebnom battlegroundu. Kao nagradu za pobjedu, igrači će dobiti novu titulu za svojeg heroja – Tarren Mill Terror ako je na strani Alijanse, ili Southshore Slayer ako je na strani Horde.

Mi smo inače duboko u fazi testiranja Warlords of Draenora, a naš Matej vam sprema i serijal videa iz igre uz svoju konačnu recenziju.

Komentari (4)

  • kmarkecGamer

    22.11.2014 - 19:01

    legendarna igra

  • armin221186

    22.11.2014 - 19:15

    Snimite molten core da ljudi vide sta je pravi raid 🙂

  • Virty

    22.11.2014 - 22:48

    Najbolji mmorpg ikada. Godine su tu, ali na tronu je on.

    • Czar

      @Virty, 23.11.2014 - 02:21

      Te godine ne znače previše što se tiče samog izgleda igre jer je to sad dosta ušminkano kroz zadnje 2-3 expanzije, od mapa, preko npcova do likova.
      Te godine im još i pomažu jer su kroz njih stvorili neku stabilnu bazu igrača.
      Još bi samo dodao da su ovih 10 miljona podaci samo za Europu i Ameriku, u to nisu uključeni Kina, Korea i Oceanija tako da će vjerojatno doseći do 12 miljona i to će se vjerojatno držat nekih godinu dana a onda opet polako pad prema 8 do nove expanzije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?