HCL.HR

Prva ekspanzija za Cities: Skylines nosi naziv After Dark

Zoran Žalac 07.08.2015.   •   3 komentara


Što se s gradom događa po noći? Odgovor na to znamo svi, ali City: Skyline pokušat će ga dodatno obogatiti svojom prvom ekspanzijom koja nosi naziv After Dark.

Jedan od najvećih hitova PC platforme u ovoj godini, Cities: Skylines, uskoro će dobiti svoju prvu pravu ekspanziju. Zove se After Dark i našim će gradovima „otključati“ blagodati noćnog života. Logično, s ekspanzijom dolazi službena izmjena dana i noći, što će utjecati na sam gameplay utoliko što po noći neke zone neće raditi punom parom, a promet će se malo rasteretiti. Ova će opcija biti dostupna svima, kao besplatno ažuriranje.

Ekskluzivni noviteti ekspanzije bit će specijalizacije za zabavu. Lokacije u gradu moći će služiti za zabavu po noći, a kao standardne komercijalne zone po danu. Komercijalne zone blizu obala moći će se koristiti kao marine, ribnjaci i ostali obalni objekti. Sustav prometa bit će dodatno proširen, a kako bismo izbjegli omražene prometne čvorove građanima ćemo s ekspanzijom moći graditi biciklističke staze.

Inače, na Gamescomu je također najavljeno kako Cities: Skylines dolazi i na konzole, a prvo će svratiti na Xbox One, možda još tijekom ove godine.

Komentari (3)

 • pesek32

  07.08.2015 - 12:35

  Ma kako bi neko ovo igrao na konzoli?

 • delight353

  07.08.2015 - 18:39

  Baš se i ja pitam…

 • funky0308

  08.08.2015 - 09:38

  Zašto?
  Pa konzole su super , a PC je smeće….
  Upravo sam uzeo par komponenti za čiju cijenu sam mogao kupiti barem 3-4 konzole (PS4)…postoji razlog za to…
  Ajmo…dugo nismo…iPhone ili Android…PC ili konzola…hahaha…nepresušan izvor zabave 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!