HCL.HR

Prva Guild Wars 2 ekspanzija bit će Heart of Thorns

Zoran Žalac 14.01.2015.   •   6 komentara


Prva veća ekspanzija za uspješni Guild Wars 2 trebala bi biti predstavljena idućeg tjedna, a nosit će naziv Heart of Thorns.

Druga sezona Guild Wars 2 Living World narativnih dodataka došla je kraju, a u finalnoj epizodi ukazala je na buduće sadržaje, vrlo izgledno prvu veliku ekspanziju za igru. Njezinu najavu trebali bismo dočekati 24. ovog mjeseca kada će ArenaNET održati GW2 panel na PAX South sajmu u San Antoniu. Prema ranijim saznanjima, izdavač NCsoft registrirao je naziv Heart of Thorns, što je vjerojatno naziv ekspanzije i upravo glavna naznaka da bi se ovoga puta zaista moglo raditi o ekspanzije, a ne još jednoj sezoni Living World dodataka.

Najava te najave došla je i završnim videom za 2. sezonu koji prenosimo u nastavku. Ali ako još niste odigrali zadnju epizodu, OPREZ – završetak donosi dosta veliki SPOILER!

Komentari (6)

  • kmarkecGamer

    14.01.2015 - 16:05

    podsjeca me na Nightmare iz Warcrafta :/

  • Orionis

    14.01.2015 - 16:27

    Mislim da ste mislili Thorns a ne Thrones 🙂 Dogadja se 😀 ^^

  • ellinor

    14.01.2015 - 17:39

    Jebote, može li ArenaNET smisliti išta drugo pored "dragon is awakening". Uvijek isti shit uz 1% varijacije. Preskačem ovo.

  • Zeus_CM

    15.01.2015 - 08:54

    Vrlo moguće da neće biti klasična ekspanzija, već veliki besplatni update za sve postojeće igrače, ali pričekajmo PAX 24.og. gdje je Arenanet rezervirao sat i pol glavne pozornice za prezentaciju stvari koje dolaze. Po meni najzabavniji mmo današnjice čiji potencijal se slabo koristi. Nadam se da će HoT promijeniti to!

  • Vujkan

    15.01.2015 - 15:36

    upravo to sto kaze zeus kad bi ti papci iz arena net potrudili se i napravili expanziju neznam kaj bi bilo!!!uglavno daj boze da bude expanzija,ali kolko vidim opet neki dodatak novi dio mape nazalost!!!

  • Vujkan

    15.01.2015 - 15:39

    zeus zabava je jedino u wwwu nicemu drugome nazalost!!! dok prodes puno puta sve odratis na tisuce evenata,world boseve polako ti dopizdi!!!mozda bi bilo ok da stave novu clasu,lvl cap,zone,novi dungeoni i zone onda bi bilo vec bolje!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?