HCL.HR

Prvi Medal of Honor screenshotovi

Duje Kozomara 18.02.2010.   •   2 komentara


Vjerojatno ste upoznati sa činjenicom kako EA LA i DICE zajedno rade na novom , modernom Medal of Honor naslovu, koji će biti smješten u Afganistan između 2001. i 2004. godine. Evo screenshotova!

Vjerojatno ste upoznati sa činjenicom kako EA LA i DICE zajedno rade na novom , modernom Medal of Honor naslovu, koji će biti smješten u Afganistan između 2001. i 2004. godine. Nedavno smo objavili i vijest u kojoj momci i cure iz EA objašnjavaju zašto se igra razlikuje od konkurentskih FPS-ova na modernim bojištima, a danas smo dodali i prve igrine screenshotove. Kliknite na narančasti link koji vas vodi direktno u našu screenshots galeriju.

Komentari (2)

  • gogisha7

    19.02.2010 - 09:34

    izgleda predobro da bi bilo istinito.. :)) mislim da su ovo screenshotovi iz onog CG trailera..
    mada iskreno se nadam da nisu..jedva cekam MOH – Airborne je svakako bio mali napredak, ali zadnji pravi MOH po meni bio je Frontline, ovi poslije su bas podbacili…

  • jinx666

    19.02.2010 - 14:51

    Ma neznam ko bi povjerovo da su ovo stvarni screenshotovi iz medal of honor-a…..Ja sam odigro sve medal of honore i mogu reci da samo prva dva djela valjaju neki k***c…sve ostalo je tako bolje “jebiga”!! Al ajde drzim fige da mw2 dobije konkurenciju pa da se rade jos bolji fps naslovi!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?