HCL.HR

Prvi veći DLC za Middle-earth: Shadow of Mordor fokusiran je na lov

crnigavran 31.10.2014.   •   0 komentara


Ako još niste spremni napustiti Međuzemlje i smatrate da ono ima još dostupnih avantura u sebi, razveselit će vas novi Lord of the Hunt DLC za Middle-earth: Shadow of Mordor.

Vrlo dobro prihvaćeni Middle-earth: Shadow of Mordor po izlasku je već dobio nekoliko DLC paketa. Ipak, prvo veće proširenje te igre stiže nam uskoro kroz DLC paket zvan Lord of the Hunt. Kako mu i naslov sugerira, taj dodatni sadržaj bit će orijentiran na lov, što znači da će se u Međuzemlju pojaviti nekoliko novih vrsta divljih bića.

Zajedno s njima vidjet ćemo i novu vrstu Uruka, tzv. Beastmaster Warchiefove koji će moći jahati Caragathe i Grauge. Spomenuti također imaju nove sposobnosti poput napada iz sjene, povraćanja otrova ili podizanja vojske Ghoulova. Talionov zadatak će, dakako, biti da očisti Međuzemlje od te divljači, što znači da će igrači dobiti nove misije i izazove te priliku da se s dodatnim trofejima dokažu pred Sauronom.

Idući DLC paket, zvan The Bright Lord, igračima će omogućiti upravo bitku protiv glavnog antagonista LOTR univerzuma, i to u trenutku kada je bio na vrhuncu svoje moći. Oba DLC paketa prodavat će se zasebno po cijeni od deset dolara, a naći će se i u sklopu Season Passa koji je dostupan za 25 dolara. Datum izlaska još nije poznat.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!