HCL.HR

Postojeći pretplatnici PS Plusa moći će nadoplatiti uslugu na PS Plus Extra ili Premium

Zoran Žalac 25.04.2022.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Sony navodi da će postojeći pretplatnici PlayStation Plusa moći nadoplatiti razliku cijene ako žele prijeći na viši rang pretplate – Extra ili Premium.

Sony još nije javno objasnio hoće li postojeći pretplatnici PlayStation Plusa moći prijeći na skuplji rang pretplate i pod kojim uvjetima. No, korisnicima na području Azije, gdje će Extra i Premium kategorije najprije biti lansirane, mailom su objasnili kako će ići taj proces.

“Možete se lako prebaciti na viši pretplatnički plan u bilo kojem trenutku. Da biste to učinili, morate platiti razliku u cijeni između trenutnog i novog plana, prema preostalom trajanju vaše pretplate.” – stoji u poruci.

Dakle, ako imate tromjesečnu ili godišnju pretplatu na PS Plus, za Extra ili Premium kategorije nadoplatit ćete razliku onoliko mjeseci koliko vam je pretplata još aktivna. Iznosit će to 5 eura po mjesecu za Extra kategoriju ili 8 eura po mjesecu za Premium kategoriju.

Primjerice, ako vam pretplata traje još šest mjeseci i želite prijeći na Extra plan/rang, to će vas izaći 30 eura. Ili, ako vam pretplata traje još devet mjeseci i želite prijeći na Premium plan, to će vas izaći 72 eura.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?