HCL.HR

Puppeteer dobio story trailer, otkriveni novi detalji o gameplayu

Stjepan Fikter 03.04.2013.   •   0 komentara


Sony je objavio novi trailer za teatralni platformer Puppeteer u kojemu nam objašnjava radnju, a saznali smo i nove informacije o nekim vrlo posebnim glavama.

PlayStation 3 ekskluzivni platformer Puppeteer je uz novi trailer koji se fokusira na upoznavanje s igrinom radnjom, dobio i informacije o herojskim glavama. Da ne ostanete zbunjeni, glavni lik ove igre zove se Kutaro, a njemu je jedan zli kralj otkinuo glavu čime je zapravo dobio mogućnost stavljanja različitih drugih glava na svoje tijelo. Tako ćemo prelazeći igru morati skupljati različite glave i zadržavati one koje će nam trebati za napredak, budući da neke od njih imaju mogućnost oblikovanja svijeta oko nas, dok druge otključavaju dodatne razine.

No ono što se nije znalo do sada, odnosi se na tzv. herojske glave ilitiga ‘Hero Heads’ i njih će bit četiri u igri. Svaka Hero glava posjeduje moć jednog od četiriju legendarnih Moon heroja koji su se hrabro borili da zaštite Moon Goddess. Usprkos njihovim moćima, heroji nisu imali šanse protiv 12 generala koji su ih pobijedili, a koje ćemo mi morati pobijediti na putu do finalnog sukoba sa zlim kraljem. Za sada znamo samo za dva heroja i njihove moći, a to su Shield Power of the Moon Knight i Bomb Power of the Moon Ninja.

Svježe objavljeni story trailer za igru pogledajte ispod.

Puppeteer za PS3 dolazi u Europu 11. rujna po cijeni od 39.99 eura, a na polici trgovine izgledati će ovako:

Puppeteer cover

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?