HCL.HR

Rainbow Six Siege neće imati kampanju za jednog igrača

Zoran Žalac 28.09.2015.   •   5 komentara


Rainbow Six Siege moći će se igrati solo, samo bez ikakve kampanje, priče ili slijeda. Zabavu jednom igraču predstavljat će tek trening za mrežni multiplayer.

Ubisoft je do sada bio nedorečen i nejasan po pitanju toga je li Rainbow Six Sige isključivo multiplayer igra. Sada je to u potpunosti odgonetnuto, a odgovor se možda neće svidjeti svima. Naime, Rainbow Six ne donosi samo multiplayer mečeve, ali isto tako ne donosi ni kampanju s pričom za jednog igrača. Umjesto toga, jedini sadržaj za solo igranje bit će trening misije na mapama s AI protivnicima.

Prijašnjih godina pravilo je bilo takvo da su samo rijetke igre izlazile bez SP kampanje. No ove godine jesen će očito proći u znaku dvaju takvih – uz Rainbow Six Siege ni Star Wars Battlefront neće imati zaseban sadržaj za solo igranje. U slučaju Rainbow Sixa to je inače pomalo ironično jer je Siege u svojoj prvotnoj ideji, još kao RS Patriots, bio zamišljen kao SP igra.

Komentari (5)

  • almoustevil665

    28.09.2015 - 17:26

    Pa onda bi realna cena trebala biti 25-30 evra,ali to neće biti. Igram betu i vidi se da misle da naprave neki pandan cs go igri. Ne verejum da će ova igra imati neki veliki prijem kod igrača

    • kuky90

      @almoustevil665, 28.09.2015 - 19:24

      Meni igra nekako nedefinirana. Malo je CS, pa onda COD sa onim glupim gadgetima, a onda u istom momentu realna jer ubijaš sa 1-2 metka.

      Baš radi toga i mislim da neće biti previše zainteresiranih i uvijek takve igre propadnu jer se na kraju ne svide ni jednoj publici koju žele ugrabiti. Trebali su odrediti ili kopija CODa ili CSa ili Insurgency-e. Pa onda ciljati na tu publiku ljudi, a ne svega po malo na kraju se nesviđa nikom od te publike jer je CSovcim previše kao COD ili obrenuto.

    • IaMarmageddoN

      @almoustevil665, 29.09.2015 - 04:32

      Slažem se potpuno. Kampanja bi barem nešto ponudila a ovako odustajem od kupnje.

    • lucho-CRO

      @almoustevil665, 30.09.2015 - 14:16

      +1

  • ReflectoR

    28.09.2015 - 17:51

    fail

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?