HCL.HR

Razbijanje vrata u Door Kickers 2 kreće od iduće zime

Stjepan Fikter 20.01.2016.   •   0 komentara


Preciznije, sadržajnije i kooperativno eliminiranje terorista najavljeno je u obliku Door Kickersa 2 s time da ćemo operacije prvo izvoditi kroz Early Access fazu od četvrtog kvartala ove godine.

door-kickers-2

Prošle godine, tiho i iznenadno kako to priliči specijalnim jedinicama, Door Kickersi su osvojili kritiku i publiku sa zabavnim gameplayjem gdje smo taktizirali iz ptičjeg pogleda u borbi protiv terorizma. Stoga, nije ni čudno kada se za uspješan naslov najavi njegov nastavak što se upravo i dogodilo – Door Kickers 2 izlazi u četvrtom kvartalu ove godine na Steam Early Accessu.

Za nove taktičke operacije koje se sele na Bliski istok, developeri neće mijenjati njihovu osnovu, ali će produbiti gameplay s novim mogućnostima i sadržajem gdje će sada singleplayer misijama te kampanji pridružiti i kooperativni multiplayer.

Osim toga, priprema se i kompletna podrška za modove uz poboljšani editor te djelomični pristup kodu budući da se radi o njihovom 3D pokretaču.

Taktičke mogućnosti će također biti unaprijeđene budući da će se uz korištenje nove realistične opreme poput dronova i naočala za noćno gledanje, moći gasiti svjetla, razbijati prozori i preskakati preko različitih prepreka.

Koliko će točno igra provesti u testnoj fazi nije poznato, ali će po izlasku uz PC verziju biti dostupna i na mobilnim platformama.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?