HCL.HR

Razbijanje vrata vraća se u Door Kickers 2: Task Force North

Stjepan Fikter 05.02.2020.   •   0 komentara


Taktički sukobi iz ptičje perspektive pozivaju na još jedno razbijanje vrata i zidova koje prvo kreće kroz Early Access fazu.

Nastavak odlične taktičke igre Door Kickers uskoro nam stiže i to nakon tri godine od prve najave. Iako smo nastavak trebali zaigrati još 2016. godine, sada je otkriveno kako Door Kickers 2: Task Force North stiže na Steam Early Access u drugome kvartalu ove godine.

Inače, Door Kickers 2: Task Force North je taktička igra iz ptičje perspektive u kojoj vodimo skupinu specijalnih postrojbi kroz različite sukobe u izmišljenoj državi Nowheraki smještenoj na Srednjem istoku. Baš poput prethodnog dijela, naglasak je opet na pogledu odozgora koji je optimalan za taktičku analizu, no i dalje ćemo se kretati u realnom vremenu s mogućnošću pauziranja.

Iako će igra biti akcijski orijentirana, realističnih elemenata neće nedostajati. Razine unutar kojih će se sukobi odvijati neće biti linearne jer će gotovo svaki zid biti uništiv što znači i više mogućnosti za izvršiti zadatke. Uz samostalno igranje u planu je i kooperativni način igre za dvoje igrača, a nakon završenih misija, igrači će moći napraviti i svoje uz pomoć alata za kreiranje scenarija.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?