HCL.HR

Razer miš i podloga za manje od 350kn, ostala Razer periferija u ponudi

sponzorirani članak 23.05.2016.   •   Tehnologija


Instar Informatika nudi širok raspon Razer periferije, a za oko nam je posebno zapeo bundle u kojem dobijete Abyssus gaming miš i podlogu za manje od 400kn.

instar-razer-header

Dobar gaming miš može učiniti važnu razliku na virtualnim bojištima, a iako su top modeli miševa i podloga za iste poprilično skupi, ne morate potrošiti bogatstvo za odlične performanse. Čak ni kada kupujete jedan od kvalitetnijih brandova poput Razera čiji upečatljivi zeleni logotip već godinama krasi neke od najboljih komada gamerske periferije na tržištu.

Razer Abyssus miš i njihova Goliathus podloga koja mu savršeno pristaje, ovih dana može se kupiti u posebnom bundleu s posebnom cijenom od 339kn u Instar Informatici. Dakle za manje od 350kn dobivate odličan miš u svom cjenovnom rangu (naš glavni urednik Igor koristi upravo Abyssus već godinu dana) te odgovarajuću podlogu u speed kategoriji, što znači da će Abyssus po njoj kliziti brzo i precizno dopuštajući vam tako ekstremno brze pokrete u igrama gdje to mnogo znači, poput pucačina.

Za one s malo dubljim džepovima i većim apetitima, Instar na svom webshopu u kategoriji Razer gaming nudi mnoštvo drugih miševa, podloga i ostale periferije poput headseta po dobrim cijenama.

instar-razer-2

Razer Kraken USB headset možete tako nabaviti za 419kn, a na popustu možete ugrabiti i Razer Naga 2014 gaming miš optimiziran za MMO igre s ukupno 19 programabilnih tipki.

Punu ponudu Razer proizvoda provjerite na stranicama Instar Infomatike.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?