HCL.HR

Reboot Develop konferencija dobila ključnog partnera

Zoran Žalac 10.03.2017.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Osim što će idućeg mjeseca ugostiti rekordan broj sudionika, Reboot Develop konferencija uz novo partnerstvo postaje jedan od najvažnijih događaja za europsku industriju videoigara.

reboot-develop-2017

Ovogodišnja Reboot Develop konferencija koja će se održati od 20. do 22. 04. u Dubrovniku dobila je značajnog partnera u Europskoj federaciji developera igara. Naime, dotična organizacija u sklopu Reboot Developa 2017 održat će vlastitu konferenciju „Spring General Assembly“, čime će Hrvatska barem na trenutak postati važna destinacija europske industrije videoigara.

Reboot Develop 2017 uz spomenuti događaj po prvi put će održati regionalni Unity Certification Event na kojemu će posjetitelji moći postati certificirani Unity developeri. U sklopu konferencije također će biti održana kvalifikacijska runda Nordic Game Discovery natjecanja, a predavanja će održati rekordan broj govornika.

Dubrovnik će između ostalih posjetiti: predsjednik Skybound Interactivea Dan Murray, kreator Watchmena Dave Gibbons, voditelj kreativnog odjela u Nordeusu Daryl Clewlow, kreator Angry Birdsa Jaakko Iisalo, voditelj globalnih projekata u Wargamingu Alexander Bobko.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • TheLongDark

    10.03.2017 - 13:34

    A jako zvučna imena ono wow XD Angry Birdsa HAHAHAH

    • Ovcaodnovca

      @TheLongDark, 10.03.2017 - 13:49

      pa Angry Birds je svojevremeno okrenuo puno novca…. da su ga bolje ulagali mozda bi bolje prosli… no igra je bila jako jednostavna a jako zarazna…

    • TheLongDark

      @Ovcaodnovca, 10.03.2017 - 13:56

      A fora je igra. Igrao sam je. Samo mislim da to nisu neka ZVUČNA imena. Bilo je bolje prošle godine, kada su došli veći likovi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?