HCL.HR

RECENZIJA I VIDEO: Velocity 2X – vrlo zarazna kombinacija

crnigavran 16.09.2014.


Kao što ste mogli zaključiti po nedavnom video komentaru, stvarno nam se svidio taj Velocity 2X. No vrijeme je da mu sada prilijepimo ocjenu ravno posred čela.

Nedavno sam čitao na nekom stranom forumu da neki pretplatnici PS Plus usluge često zaborave skinuti te besplatne igre koje im Sony servira svakog mjeseca. Apsurdno! – pomislih. No onda sam se sjetio da zapravo i ja fušarim na tom području, ali samo u pogledu PS Vite na kojoj imam jednu igru zbog koje mi ionako ne stane više ništa jer sam vlasnik nesretne 4GB memorijske kartice i ne želim kupiti novu iz principa. Ali to je priča za sebe. Poanta do koje dolazim je da je to loša praksa; platili ste te igre kroz pretplatu, potrudite se barem skinuti ih besplatno dok možete.

Jedna takva igra u rujanskoj PS Plus ponudi je Velocity 2X, a ako imalo volite stare arkadne igre u kojima se cijene brzi refleksi ovu bi čak bio i grijeh propustiti. Sve će vam objasniti naš Žarko u svojoj recenzji, a ubacili smo unutra i moj video komentar ako vam je prije promaknuo.

VIDEO I RECENZIJA: Velocity 2X

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?