HCL.HR

Recenzirali smo čudni Zeno Clash 2

nebel 26.05.2013.   •   HCL objave


Nakon gameplaya/komentar videa, vrijeme je da u finom komadu recenzije detaljno otkrijete sve prednosti i mane Zeno Clasha 2.

Prošlog tjedna imali ste priliku pogledati HCL-ov Zeno Clash 2 gameplay i komentar video, gdje je naš urednik Igor zasigurno oborio neki rekord u učestalosti izgovaranja riječi “čudno” tijekom tih 12 minuta. Već smo mu u redakciji dodijelili minijaturni trofejić za taj podvig. No, čovjek nije bio u krivu – riječ je, vjerovali ili ne, o doista čudnoj igri, s čim se složio i naš Zoran u svojoj recenziji. Ista je objavljena prije koji sat i nestrpljivo čeka da kliknete na nju te u detalje doznate je li ta uvrnutost Zeno Clasha 2 ipak pozitivna i vrijedna vaših novaca.

Malo ćemo vam spoilati – Zoki tvrdi kako kupovinom igre plaćate zabavu i dosadu u istom paketu. Nismo baš fanovi plaćanja dosade. To bi moglo biti problematično.

RECENZIJA: Zeno Clash 2 recenzija Ovo je samo obavijest o svježe objavljenoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare i ocjene očekujemo vidjeti unutar same recenzije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?