HCL.HR

Recenzirali smo Omerta – City of Gangsters

Igor Belan 10.02.2013.   •   HCL objave


Iz Haemimont Gamesa stigla je strateško simulacijska igra koju su fanovi žanra dugo čekali, no pruža li zanimljivo i izazovno mafijaško iskustvo kakvom smo se nadali? Evo što kaže naš Zvonimir.

Omerta – City of Gangsters jedna je od onih igara koja u startu ne cilja pokoriti cijeli svijet gaminga. Ne, ova igra ne cilja na široke gamerske mase, već na jednu specifičnu grupu ljudi. Iako je izašla i na Xboxu 360, ovo je igra koja će najbolje proći kod PC publike i to kod one ekipe koja se kune da strateške simulacije pružaju najbolji mogući oblik virtualne zabave. Postavljena u virutalni Atlantic City 20-ih godina prošlog stoljeća, obećavala nam je mafijaško iskustvo kakvo još nismo vidjeli, no je li na kraju ispunila obećanja? Hoće li zadovoljiti fanove žanra? Igru vam objašnjava i kritizira naš Zvonimir u detaljnoj recenziji, samo pratite link ispod i bacite se na komentiranje nakon čitanja.

RECENZIJA: Omerta – City of Gangsters Ovo je samo vijest o novoj recenziji stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare ove igre nadamo se vidjeti ispod same recenzije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?