HCL.HR

Recenzirali smo Omerta – City of Gangsters

Igor Belan 10.02.2013.   •   HCL


Iz Haemimont Gamesa stigla je strateško simulacijska igra koju su fanovi žanra dugo čekali, no pruža li zanimljivo i izazovno mafijaško iskustvo kakvom smo se nadali? Evo što kaže naš Zvonimir.

Omerta – City of Gangsters jedna je od onih igara koja u startu ne cilja pokoriti cijeli svijet gaminga. Ne, ova igra ne cilja na široke gamerske mase, već na jednu specifičnu grupu ljudi. Iako je izašla i na Xboxu 360, ovo je igra koja će najbolje proći kod PC publike i to kod one ekipe koja se kune da strateške simulacije pružaju najbolji mogući oblik virtualne zabave. Postavljena u virutalni Atlantic City 20-ih godina prošlog stoljeća, obećavala nam je mafijaško iskustvo kakvo još nismo vidjeli, no je li na kraju ispunila obećanja? Hoće li zadovoljiti fanove žanra? Igru vam objašnjava i kritizira naš Zvonimir u detaljnoj recenziji, samo pratite link ispod i bacite se na komentiranje nakon čitanja.

RECENZIJA: Omerta – City of Gangsters Ovo je samo vijest o novoj recenziji stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare ove igre nadamo se vidjeti ispod same recenzije.