HCL.HR

Recenzirali smo Sly Cooper: Thieves in Time

nebel 12.04.2013.   •   HCL objave


Nova avantura Sonyevog kradljivog rakuna i vesele mu družine uključuje putovanje kroz vrijeme i gotovo identično iskustvo na Viti i PS3. No ima li Sly i pokoji novi trik u rukavu?

“Proslavljeni Sonyjev rakun Sly Cooper izbivao je sa gamerske scene osam godina, a sada se vraća pod nešto drugačijim okolnostima. Zadaća razvoja nove igre pripala je timu Sanzaru Games, nakon što se Sucker Punch Productions fokusirao na svoj Infamous. Sanzaru je svoje druženje s Cooperom počeo i ranije, pripremajući HD reizdanje prethodne trilogije, a s Thieves in Timeom napravio je prvu multiplatformsku Sly Cooper igru.”

Citirajući vam cijeli ovaj komad teksta gore, oslobodio sam vas dužnosti da pročitate cijelu prvu polovicu recenzijina uvoda unutar same recenzije. Nisam li gala tip? Ma nema na čemu.

Znate već našu shemu; ovo je samo vijest o upravo objavljenoj recenziji novog Sly Coopera kojega je naš Zoran odigrao na Viti umjesto na PS3 “jer zašto ne”. Ispalo je na kraju da je igra poprilično zabavan i kreativan primjerak (stealth) platformerskog žanra, a i da naš Zoran ima čak i nekog dara za tu finu umjetnost pisanja. Uvjerite se u sve to klikom na link ispod i tamo nam javite kako vam se sviđa igra, a kako sama recenzija.

RECENZIJA: Sly Cooper: Thieves in Time

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?