HCL.HR

Recenzirasmo pucačinu The Showdown Effect

crnigavran 20.04.2013.   •   HCL


Već neko vrijeme igramo The Showdown Effect, novu igru od kreatora Magicke, koja cilja na trashy humor i puno multiplayer zabave u dvije i pol dimenzije. Saznajte kako nam se na kraju dopala.

The Showdown Effect dobili smo za recenziju od njenog izdavača Paradoxa nekoliko dana prije službenog datum izlaska. A službeni datum izlaska bio je 5. ožujka. Da, 5. ožujka – prošlo je dakle više od mjesec dana. Zašto tek sad objavljujemo recenziju? Zato jer smo igri htjeli dati šansu.

Ovo je naime jedna zanimljiva indie multiplayer pucačina, a nije neobično da takve indie igre imaju problema sa serverima u prvim danima nakon izlaska. Upravo s takvim serverskim problemima susretali smo se u prvim danima dostupnosti The Showdown Effecta na tržištu; problemima koji su nam otežavali posao objektivnog sagledavanja samog gameplaya igre iz svih kutova i formiranja naše končane presude.

No kao što vidite – recenzija je sada objavljena, a je li objavljena jer nismo više mogli čekati da Arrowhead i Paradox riješe serverske probleme ili zato jer su isti riješeni pa se u igri može uživati onako kako je developer to zamislio? Znate već proceduru – klik na link ispod i sve će vam biti jasno.

RECENZIJA: The Showdown Effect Ovo je samo vijest o svježe objavljenoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare očekujemo ispod same recenzije – samo pratite simpatični linkić iznad.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?