HCL.HR

Registrirani su nazivi još pet horor igara iz serijala The Dark Pictures

Zoran Žalac 01.02.2022.   •   8 komentara


Razvojni tim Supermassive Games zaštitio je nazive za pet novih horor igara iz antologije The Dark Pictures. Ne znači da će i napraviti toliko igara, ali plan svakako imaju.

Serijal horor avantura The Dark Pictures do sada je dobio tri igre: Man of Medan, Little Hope i House of Ashes. Za 2022. je u razvoju sljedeća epizoda zvana The Devil in Me, koja će ujedno služiti i kao zaključak prve sezone. No, ekipa Supermassive Gamesa ne planira stati samo na četiri horor naslova.

Jučer su u europskom uredu za registrirali nazive i logotipe za sljedećih pet igara iz serijala The Dark Pictures. Kao što možete vidjeti na gornjoj slici, igre bi se trebale zvati: The Craven Man, O Death, Directive 8020, Intercession i Winterfold. Hoće li Supermassive Games na kraju napraviti sve ove igre ili neće – to nije poznato. Ali, očito je da okvirne ideje i planove za njih već imaju.

Nazivi igara sami po sebi ne govore nam puno, no poznavatelji rada Supermassive Gamesa vjerojatno će primijetiti poveznicu između njihove PS4 igre Until Dawn i naziva jedne od epizoda Dark Picturesa. Naime, “O Death” je i naziv glavne teme iz Until Dawna, što može, ali i ne mora upućivati na neku potencijalnu vezu. Na kraju krajeva, Until Dawn i Dark Pictures već imaju poveznicu u zajedničkom naratoru.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • Saren

    01.02.2022 - 16:04

    Ako ce im nastavci tj. igre iz serijala i njihova prica biti zabavna i zanimljiva kao ova zadnja – House of Ashes, ja sam za.

  • MAJSTOR RINGO

    01.02.2022 - 16:42

    Ja nisam jos uvek igrao nijednu od ova tri dela, Until dawn sam igrao, kao i Detroit koji je bio fenomenalan, znam dosta u vezi ovih igara, interaktivni film od 4-5 h, sa QTS, medjutim ako imaju dobru pricu kao na pr. pomenuti DBH rado cu ih probati.

    • hexagram

      @MAJSTOR RINGO, 02.02.2022 - 08:18

      detroit je genijalan. ali samo detroit i to je quantic dream ekipa

    • MAJSTOR RINGO

      @hexagram, 02.02.2022 - 16:05

      Naravno i David Cage😁😁😁

  • johnnykravitz

    01.02.2022 - 19:49

    detective bozo ? 🤡

  • Sale247

    02.02.2022 - 18:39

    Šta je Detroit bolji od Until Down?
    Ja sam igrao 1 i 2 igru, ovu imam instaliranu i dolazi na red. Meni su onako onako prva 2 dijela, nadam se da je zadnji bolji… Ali sigurno ću uzeti i ove u najavi (ako izađu), nisu skupe jako i ubiješ vrijeme spašavanjem likova 😄

    • MAJSTOR RINGO

      @Sale247, 02.02.2022 - 22:43

      Po meni je DBH bolji, ima dosta bolju pricu,ozbiljniju, bas mozes sa odlukama koje doneses da menjas tok price i kao da igras novu igru, ima zaista bas dosta razlicitih zavrsetaka, ja sam koliko se secam igru presao 3 ili 4 puta samo da bi dosao do najboljeg kraja, i uvek je bilo razlicito, sasvim druge cut scene, dok kod UD toga nema koliko se secam!

    • Sale247

      @MAJSTOR RINGO, 03.02.2022 - 16:40

      Nema da, ali mene je i to navuklo da uzmem i ova prva 3 njihova naslova Dark Pictures (iako ovaj zadnji još nisam odigrao, kroz koji dan ću), ali onda moram uzeti i Detroit, pogotovo što ga možeš igrati više puta! Igrao sam demo DBH, ali ti ljudi androidi su me nekako odbili i zato sam ga preskočio!
      Hvala puno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?