HCL.HR

Resident Evil 6 otkrio novu kampanju i MP mod

Zoran Žalac 01.08.2012.   •   6 komentara


Resident Evil 6 sadržavat će i četvrtu kampanju s alternativnim pregledom događaja u ulozi Ade Wong. Također, otkriven je i Agent Hunt multiplayer mod.

Zamislite kakvo bi to iznenađenje bilo da ste nakon dvadesetosatne kampanje Resident Evila 6 otkrili kako igra nije gotova jer vam se otključavaju još dva moda, od kojih jedan daje alternativni pogled na priču igre? Bilo bi lijepo iznenađenje, ali Capcom je užasno loš u skrivanju tajni, pa od takvog iznenađenja na kraju neće biti ništa jer je danas pompozno najavljeno kako RE6 sadrži i četvrtu kampanju, s igrivom Adom Wong, te multiplayer mod Agent Hunt.

Kao što je već rečeno, oba se moda otključavaju prelaskom glavne kampanje, a valja spomenuti da će biti dio same igre – a ne DLC. Adina kampanja bit će nešto drugačija od preostalih jer će Ada djelovati sama, a kooperativni dijelovi te kampanje zapravo će biti dio izvornih kampanja gdje će se Ada priključivati drugima kao treći igrač. Koncept je zanimljiv, tim više što će se gameplay u ovoj kampanji više bazirati na snalaženje u okolišu i rješavanje zagonetki. Naime, Ada posjeduje svoj tradicionalni „grapling gun“ s kojim se u maniri Batmana može popeti na lokacije koje su inače nedostupne tromim junačinama Leonu, Chrisu i Jakeu. Kako to izgleda, možete provjeriti u sljedećem videu.

Agent Hunt mod, s druge strane, ima još zanimljiviji zaplet. U njemu preuzimamo kontrolu nad J’avo čudovištima unutar nečije igre. Dakle, dok netko igra svoju kampanju, možete mu upasti u igru kao neprijatelj te zajedno s drugim igračima koji također kontroliraju čudovišta smišljati strategiju kako mu zagorčati život. „Kvaka“ je u tome da će igrač biti obaviješten kada mu u igru uđu protivnici koje kontroliraju drugi, ali neće imati nikakav indikator kojim čudovištima drugi upravljaju. S obzirom da ćemo imati više vrsta čudovišta na raspolaganju, ovaj mod čini se itekako zabavnim.

Resident Evil 6 izlazi 2. listopada na X360 i PS3 konzolama. PC verzija uslijedit će nešto kasnije.

FORUM: Resident Evil 6 rasprava

Komentari (6)

 • afterlife

  01.08.2012 - 20:02

  hmm…zanimljivo

 • MorskiVuk

  01.08.2012 - 21:24

  Može li se cijela kampanja odigrati u co-opu npr, kao Leonova?

  • MorskiVuk

   @MorskiVuk, 01.08.2012 - 21:27

   Pardon, na duplom postu nego mislio sam da li je Capcom dao tu informaciju ili ako je netko igrao demo jel bila ta opcija?

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

   @MorskiVuk, 01.08.2012 - 22:04

   ne bih rekao

 • DINbosnian

  02.08.2012 - 02:58

  vidi ti to
  4 kampanja hoce li i biti peta sa jill xP

  • Antkiller1

   @DINbosnian, 02.08.2012 - 14:57

   Nadajmo se da hoce 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?