HCL.HR

Resident Evil Remake konačno ima cijenu i datum izlaska

Zoran Žalac 04.12.2014.   •   2 komentara


Definitivna verzija definitivnog horora u Resident Evil serijalu na aktualnim platformama pojavit će se u siječnju po cijeni od dvadeset dolara.

Modernizirani Resident Evil Remake koji je nekoć prerađen za Nintendo GameCube na aktualne će konzole i PC od 20. siječnja iduće godine, potvrdili su iz Capcoma. Igra će se prodavati isključivo digitalno, a svaka verzija (PC, X360, PS3, XBO, PS4) koštat će po 20 dolara. Igra je, inače, već dostupna na japanskom tržištu.

Kako smo ranije pisali, ova prerada prerade većim će dijelom zadržati dosta sličnosti s klasičnim Resident Evilom kako se ne bi narušila atmosfera istoga. Unaprijeđeni su tek modeli likova, podignuta je rezolucija na 1080p, kamera je prilagođena 16:9 formatu slike, kao i kontrole za analogne palice kontrolera.

Inače, Resident Evil HD Remaster trebao bi označiti nekakav početak povratka starim vrijednostima Resija. Naravno, sigurno neće biti ni prvi ni zadnji remake starijih igara u serijalu, ali bi nas mogao podsjetiti na to u čemu smo to davne 1996. uživali, a što nije ponovio niti jedan Resident Evil novijeg datuma.

Komentari (2)

  • gola_sam

    04.12.2014 - 19:42

    HA

  • mokrEE

    05.12.2014 - 17:16

    Sve RE sam igrao osim jedinice. jedva cekam ovo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?