HCL.HR

Stiže li nam napokon igra dostojna Burnouta i WipEouta? Resistor izgleda obećavajuće

Zoran Žalac 06.12.2023.   •   3 komentara


Dobili smo novu demonstraciju obećavajuće igre Resistor koja spaja arkadno utrkivanje i avanturu s pričom o mladoj vozačici.

Objavljen je novi pogled na nadolazeću igru Resistor, koja nam je prvi put ukrala pozornost prije godinu i pol. Kratak podsjetnik: Resistor je igra koja oživljava duh arkadnog utrkivanja sa stilom, nalik nekadašnjim igrama kao što su Burnout, SSX i WipEout. Kombinacija je to igre utrkivanja i narativne avanture, a u friškom videu opisano je kako će to funkcionirati.

Glavnog lika, vozačicu Astrid, moći ćemo modificirati po svojoj volji. Kad se ne bavimo utrkivanjem, moći ćemo se slobodno kretati po gradu i razgovarati s mještanima koji će nam davati različite izazove. Jednom kad krene utrkivanje, bit će važno izvoditi trikove u ritmu glazbe, a ta će se glazba prilagođavati samoj stazi i stilu igranja.

Priča Resistora bit će smještena u 2060. godinu. Koncept nacionalnih zajednica je propao i ljudi su se grupirali po gradovima kojima vladaju korporacije. Svaka je urbana metropola zasebna, a izvan zidina je pustinja u kojoj preživljavaju siromašni. Korporacije svake godine održavaju natjecanje u utrkivanju kako bi zabavile svoje stanovništvo, a natjecateljima nude nagradu u obliku karte za ulazak u svoj grad.

Protagonistica Resistora bit će djevojka koja se prijavljuje na turnir kako bi pomogla svojoj bolesnoj majci. Međutim, kako turnir odmiče tako Astrid počinje shvaćati da korporacije prodaju iluziju te samo natjecanje za nju postaje prilika da sruši nepošteni režim.

Komentari (3)

  • vlatko2003

    06.12.2023 - 17:49

    borderlands

  • Stjepan Fikter

    06.12.2023 - 19:51

    Ovo izgleda kao nešto što će se igrati.

  • Mahio

    07.12.2023 - 12:25

    Ponada se da je stvarno nesto slicno burnoutu al nazalost daleko mi je ovo od toga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?