HCL.HR

Uskoro će isploviti The Return of The Obra Dinn

Pero Mlinar 11.10.2018.   •   0 komentara


Igra koja bi kombinaciju društava za osiguranje i detektivskih priča trebala učiniti logičnom i samorazumljivom dobila je svoj datum izlaska.

Return of the Obra Dinn mogla bi svakako biti jedna od interesantnijih igara ove jeseni, a sad smo napokon dobili i konkretan datum izlaska. Ako niste pratili vijesti za vrijeme njenog sad već prilično dugog razvoja, riječ je o naslovu na kojemu radi tvorac dosta unikatnog distopijskog naslova Papers Please.

Kao što je taj naslov birokraciju uspio učiniti zabavnom, The Return of The Obra Dinn također će se poigrati žanrom i detektivsku priču o napuštenom brodu prikazati kroz oči djelatnika društva za osiguranje. Ta avantura nadasve minimalističkog retro stila iz svoje će luke isploviti vrlo skoro, preciznije 18. 10., kad će postati dostupna za PC.

Inače, prije nekoliko godina ta je igra dobila probnu verziju koja se onima koji su je isprobali prilično svidjela. Ukoliko biste željeli vidjeti kako je igra izgleda u ranijem stadiju, ta je verzija sada ponovno postala dostupnom. Preuzeti je možete ovdje, sa službenih stranica proizvođača.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?